Mittuniversitetet Startsida

Tack för alla utmaningar!

Den 29 maj arrangerar vi nästa Business Innovation Day och vi har fått in sex nya utmaningar som företag kommer att få diskutera med våra experter. Anmälan är därmed stängd för denna gång men om du har frågor är du välkommen att kontakta någon av oss arrangörer som du hittar längst ner på sidan. 

Låt våra experter ta sig an din utmaning

Till Business Innovation Day kan du anmäla en utmaning som din organisation står inför och diskutera lösningar med våra främsta experter. Det kan till exempel vara en produkt som behöver utvecklas, en ny tjänst eller ett arbetssätt som behöver effektiviseras. Business Innovation Day erbjuder en unik uppsättning av expertis för att tillgodose just dina utmaningars behov.

En unik mötesplats

Det är dina frågor och utmaningar som är i fokus på Business Innovation Day. Utvalda experter anpassade för just din utmaning och område kommer med förslag, nya infallsvinklar, idéer, vetenskapliga metoder och tekniska lösningar som är ovärderliga för fortsatt utvecklingsarbete. Du får också tillgång till unik kompetens genom nationella och internationella kontaktnät. Business Innovation Day handlar om att skapa en ökad förståelse för de möjligheter till innovation som finns genom samarbeten, samt diskutera uppdragsforskning och finansieringsalternativ.

Så här går det till

 

Några röster om Business Innovation Day

Kontakt

Har du funderingar kring Business Innovation Day eller vill du bolla dina idéer? Kontakta oss!

Ewa Sandeheim, BizMaker
070-667 19 94

Bengt Aldén, RISE Processum
070-329 98 86

Thomas Åkesson, RISE Fiber Optic Valley
070-372 48 09

Oliver Dogo, Handelskammaren MittSverige
070-318 69 11

Lars Persson Skandevall, Bron Innovation
070-666 42 53